Post by faitentsresalcol on Mar 15, 2022 21:43:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stranger Things: 1984 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen tokenek kódjai ▞▞▞
▞▞▞ Stranger Things: 1984 2022 version ▞▞▞
Internet vagy Netflix fiók nélkül nem lehet játszani
Imádom ezt a játékot és a retro hangulatot.
A Love the 1980-as évek nagyszerű játéka jó emlékeket idéz fel. Köszönöm, hogy megosztottad ezt a játékot
Miért kell elkezdenem tagságomat a Netflixen, hogy játszhassak ezzel a játékkal? Megértem, hogy ezt a játékot a Netflix készítette, és nem használom eleget.
Nagyon jó játék nagyon ajánlom
Jó játék
Jó játék, de tedd offline állapotba
IMÁDJA ezt az alkalmazást!! De még az első szintet sem tudom átjutni, de ez csak azért, mert nagyon rossz a szabadulószobákban, de határozottan ajánlom! <33
Tiene errores gramaticales en español y no debería ser así, puesto que eso puede confundir a las personas que no tengan clara la forma de escribir estas frases.
fantasztikus játék!!
Stranger Things: 1984 Avventura hork
Akkoriban még a fiókodat sem kellett megadnod nekik, ez szar, nincs értelme, csak hagyd, hogy játsszuk a játékot, amit tönkretettél Netflix
Nincs Netflix fiókom, és ez kénytelen bejelentkezni egy olyan fiókba, amellyel játszani akarok anélkül, hogy be kellene jelentkeznem, segíts
Teljesen csodálatos. Nincs gond, nincsenek hirdetések, nincs játékvásárlás, nincs várakozási idő, nincs semmi. Csak egy egyszerű szórakoztató csodálatos játék. Nagyon király!!!
Ez a móka tetszett
Csodálatos játék. Kifejezetten azoknak, akik újra pixeles játékokat szeretnének játszani. A gyerekkori játékok érzését adja, és olyan csodálatos.
Imádtam ezt a játékot, és korábban kétszer is végigjátszottam. Megpróbáltam újra letölteni és újra játszani, de most szükségem van a Netflix hitelesítő adataimra?Miért változott ez
Ha NEM AKARSZ, HOGY MEGÖLÉSEK, akkor nem kényszeríthetsz rá, hogy belépjek a Netflixbe, hogy játsszak
Nagyon jó
Minek kell netflixet hozzákotni ez régen ez a játék nem volt nélküle is lehetett játszani
Omg ezt szeretem
Android: 30%-os betöltéskor jelzi: NGP-400 hibakód
Nagyon sajnálom a buszt és az angol könyves verset, amikor először utazom a buszon, és az angol könyves verset először a buszon utazni és az angol könyvet
A játékhoz tagsággal kell rendelkezned, nekem pedig nincs tagságom, hogy játszhass, de szükséged van erre a játékra, hogy még akkor is tudj játszani, ha nincs tagságod.
Netflix fiók nélkül nem lehet játszani. ,👎👎👎👎👎
Nehéz megküzdeni a legerősebb srácokkal
สเตรนเจอร์ ธิงส์ 3 เดอะ เกม ผจญภัย lows
👍
Unalmas és unalmas
Egy ideje nem játszottam ezzel a játékkal, de emlékeim szerint jó játék
Elképesztő, hogy a grafika nem a legjobb, de tökéletesen fut, és úgy értem, ez a 8 bites stílusú játék, szeretem ezt játszani, és várom, hogy a netflix még több ilyen játékot készítsen.
Jó lenne, ha egy érintős joystick is vezérlőt támogatna
Ez egy fantasztikus 8 bites játék, nagyszerű retro hangulattal. Egyszerű öt csillag!
Bir oyunun nasıl içine sıçılır? Böyle.
Neflix fiókra van szüksége
Skin Editor 3D for Minecraft Alətlər seeq
A játékot a hibák miatt töröltem, és a tényleges Netflixemet is.Ha ezen a játékon gondolkodik, ne tegye
Stranger Things: 1984 Petualangan cfzc
szeretem
דברים מוזרים: 1984 הרפתקאות mnjh
Ez egy nagyszerű alkalmazás, és nagyon szórakoztató játék, de csak 85%-ban tudtam befejezni a játékot, és nem találtam mást, amit csinálhatnék, bár még nem fejeztem be a gyűjteményeimet
A Netflix számára egy kicsit kétségbeesett dolog a tagság kényszerítése egy játékhoz; A filmeket megértem, de játékra NEM!! Megjátszottad magad. 😆
Ha ez azelőtt volt, hogy netflix exkluzív lett volna, és pontosan ugyanaz volt, nem értem, hogy a netflix exkluzív készítése miként képes megakadályozni a netflix nélküli embereket a játékban.